Izjava o privatnosti

Vrhunska zanatska veština
uz svetski dizajn i kvalitet


KOVANO GVOŽĐE - ART METAL, Jovana Cvijića 35, Novi Sad | 021 6331-461, 522-176, 063 526-821

O nama | Početna strana | Kako do nas


Izrada i montaža
Kapija i ograda
Stepenišnih ograda
Balkonskih ograda
Zaštitnih rešetki
Metalnog nameštaja
Metalne galanterije
...
Kvalitet i izrada Dizajn/Projektovanje Izrada Montaža Izložbeni salon
Izložbeni salon

U našem izložbenom salonu u Jovana Cvijića 35 u Novom Sadu možete videti kompletan asortiman koji vam možemo ponuditi. U razgovoru sa osobljem možete obaviti sve potrebne konsultacije u vezi dizajna, projektovanja, izrade, montaže i što je najbitnije - cene. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva pomažemo kupcima da dođu do optimalnog rešenja i vrhunskog kvaliteta po pristupačnoj ceni. Izrazite vaše želje, naši konsultatni, dizajneri i arhitekte, će vam pomoći stručnim savetima i iskustvima.


O dizajnu

Dobar dizajn mora potrošaču dati i praktični i estetski užitak, mora da ima kvalitet koji opravdava plaćenu cenu, a ukoliko ima i neke inovativne kvalitete postoje još bolji. Dizajner mora da ima sposobnost da vidi novo rešenje za postojeći problem, ali dobar dizajn ne podrazumeva nužno nemirna traganja za novim. Dobar dizajn ima tendenciju da bude trajan. Upravo ta tenzija između pronalaženja efikasne inovacije i postizanja trajne vrednosti je ono što projektantu daje stvaralačku energiju. Dizajn nije umetnost ili nauka, društveno-kulturni fenomen ili poslovni alat. To je inovativan proces koji koristi informacije i znanje iz svih ovih sektora. Koristi kreativnost prvo da analizira i sintetizuje interakcije između njih i ,drugo, da ponudi odgovarajuće i inovativne odgovore koji, u primeni, treba da prevazilaze sumu vizije i kapaciteta svakog pojedinačnog sektora, a ipak ostanu prepoznatljivi i od značaja za sve njih. Dizajner mora da ponudi takva dizajnerska rešenja koja su pre svega funkcionalna i praktična, ali koja,bez izuzetka, sadrže i onu misterioznu komponentu koja bi se mogla čak nazvati i umetnost.
Kapije i ograde izrađujemo od raznih vrsta čelika i kovanog gvožđa. Izrada se vrši po dizajnu iz naših kataloga, odnosno po želji kupca. Izbor varijacija dizajna i vrste materijala je neograničen. - Na kapije se može ugraditi sistem za daljinsko otvaranje. - Radi trajne zaštite od korozije vršimo toplo cinkovanje proizvoda. Stepenišne ograde mogu biti spoljašne i unutrašnje. Specijalno profilisani rukohvati od punog čelika, kao i početni stubovi sa krivinama i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, moderan ili klasičan. Kačenje može biti bočno ili sa gornje strane. Boja se prilagođava enterijeru. Balkonske ograde - Specijalno profilisani rukohvati različitih debljina, kao i veliki izbor oblika, daće Vašem prostoru kompletan estetski doživljaj kao i bezbednost. Ograde mogu biti ravne ili ispupčene u donjoj zoni. Zaštitne rešetke Ne moraju nužno da asociraju na ograničenje prostora. One na Vašem objektu mogu biti prava mala umetnička dela. Za zaštitu prozora, vrata, lokala i slično. Mogu biti fiksne i pokretne. Nameštaj od kovanog gvožđa uz dobar odabir materijala pruža toplinu i zadovoljstvo korišćenja uz visoke standarde dizajna. Kreveti raznih dimenzija, stolovi, stolice, dvosedi, klupe i sl. oplemeniće Vaš prostor. Galanterija od kovanog gvožđa- U ovu grupu proizvoda ubrajamo sve one sitne stvari koje nam upotpunjuju život, čine ga lepšim konfornijim, a na taj način i srećnijim. Izrada čiviluka, pribora za kamin, držača za kišobrane, garnišne, police, stalaka za vino, svećnjaka i sl.
Kontinuirano osvajamo nove proizvode sa praćenjem savremenih trendova u dizajnu, prilagođavanjem tradicije modernim tokovima. Višestruko nagrađivani za vrhunski kvalitet i dizajn!