Vrhunska zanatska veština
uz svetski dizajn i kvalitet
Kontakt | O nama | Početna strana

KOVANO GVOŽĐE - ART METAL, Jovana Cvijića 35, Novi Sad | 021 6331-461, 522-176, 063 526-821

 

IZRADA I MONTAŽA

Kapija i ograda
Stepenišnih ograda
Balkonskih ograda
Zaštitnih rešetki
Metalnog nameštaja
Metalne galanterije
  Kontakt | O nama
Izrada

Izrada elemenata za montažu se vrši u našim radionicama po idejnim rešenjima i projektima. Sklapanje modela je zanatska veština koja zahteva preciznost, strpljenje i pedantnost kako bi krajnji proizvod - vaša kapija, nameštaj, ili ograda bili odraz stila koji ste odabrali i dizajnirali sa našim osobljem iz projektnog biroa. Završna faza je ta koja ce dati konacni oblik i kvalitet svakog pojedinacnog elementa. Tokom same izrade vrše se stalne provere kvaliteta i finoće.
Kvalitet i izrada Dizajn/Projektovanje Izrada Montaža Izložbeni salon
Balkonske – terasne ograde

Sa svojim nepresušnim izvorom mogućnosti dizajniranja, predstavljaju ne samo kvalitetnu zaštitu već i prefinjen ukras za balkon, lođu, terasu, a u svakom slučaju predstavljaju stil Vaše kuće uz funkciju sigurnosti i bezbednosti Vaših ukućana prilikom korišćenja prostora. Veliki izbor materijala od kojih se rade omogućava kupcima da svako zadovolji svoj ukus. Mogu se raditi od okruglih, kvadratnih ili pljosnatih materijala. Ravne ili ispupčene u donjoj zoni.
Kapije i ograde izrađujemo od raznih vrsta čelika i kovanog gvožđa. Izrada se vrši po dizajnu iz naših kataloga, odnosno po želji kupca. Izbor varijacija dizajna i vrste materijala je neograničen. - Na kapije se može ugraditi sistem za daljinsko otvaranje i više vrsta - Radi trajne zaštite od korozije vršimo toplo cinkovanje proizvoda. Stepenišne ograde mogu biti spoljašne i unutrašnje. Specijalno profilisani rukohvati od punog čelika, kao i početni stubovi sa krivinama i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, moderan ili klasičan. Kačenje može biti bočno ili sa gornje strane. Boja se prilagođava enterijeru. Balkonske ograde - Specijalno profilisani rukohvati različitih debljina, kao i veliki izbor oblika, daće Vašem prostoru kompletan estetski doživljaj kao i bezbednost. Ograde mogu biti ravne ili ispupčene u donjoj zoni. Zaštitne rešetke Ne moraju nužno da asociraju na ograničenje prostora. One na Vašem objektu mogu biti prava mala umetnička dela. Za zaštitu prozora, vrata, lokala i slično. Mogu biti fiksne i pokretne. Nameštaj od kovanog gvožđa uz dobar odabir materijala pruža toplinu i zadovoljstvo korišćenja uz visoke standarde dizajna. Kreveti raznih dimenzija, stolovi, stolice, dvosedi, klupe i sl. oplemeniće Vaš prostor. Galanterija od kovanog gvožđa- U ovu grupu proizvoda ubrajamo sve one sitne stvari koje nam upotpunjuju život, čine ga lepšim konfornijim, a na taj način i srećnijim. Izrada čiviluka, pribora za kamin, držača za kišobrane, garnišne, police, stalaka za vino, svećnjaka i sl.
Kontinuirano osvajamo nove proizvode sa praćenjem savremenih trendova u dizajnu, prilagođavanjem tradicije modernim tokovima. Višestruko nagrađivani za vrhunski kvalitet i dizajn na Novosadskom sajmu!