Izjava o privatnosti

Vrhunska zanatska veština
uz svetski dizajn i kvalitet


KOVANO GVOŽĐE - ART METAL, Jovana Cvijića 35, Novi Sad | 021 6331-461, 522-176, 063 526-821

O nama | Početna strana | Kako do nas


Izrada i montaža
Kapija i ograda
Stepenišnih ograda
Balkonskih ograda
Zaštitnih rešetki
Metalnog nameštaja
Metalne galanterije
...
Kvalitet i izrada Dizajn/Projektovanje Izrada Montaža Izložbeni salon
Montaža

Gotovi elementi se iz naših radionica transportuju i montiraju na lokaciji narucioca. Montažu, kao i sve prethodne faze izrade, vrši naše osoblje i uz korektne rokove i visok stepen kvaliteta. Ugrađeni elementi moraju biti postavljeni stručno i pedantno kako bi krajnji utisak odavao željeni efekat.


Nameštaj

Metalni nameštaj i galanterija nudi pregršt mogućnosti kombinovanja, dizajniranja izgleda i ukrašavanja prostora u kojem boravite. Nameštaj od kovanog gvožđa podrazumeva različite profile specijalno oblikovanog ukrasnog i kovanog gvožđa: stolovi, stolice ugaone garniture, kreveti, razna metalna galanterija, kao što su pribor za kamin, vešalice, garnišne, police, nosači za zardinjere i slični proizvodi. Uz kombinaciju različitih boja sve se može prilagoditi Vašem prostoru, kako eksterijeru tako i enterijeru. Ukoliko je Vaš nameštaj vrtna garnitura i sl. na otvorenom prostoru može se zaštititi toplim cinkovanjem, a posle toga više ne morate da brinete o njemu, jer će biti trajno zaštićen od korozije.
Kapije i ograde izrađujemo od raznih vrsta čelika i kovanog gvožđa. Izrada se vrši po dizajnu iz naših kataloga, odnosno po želji kupca. Izbor varijacija dizajna i vrste materijala je neograničen. - Na kapije se može ugraditi sistem za daljinsko otvaranje. - Radi trajne zaštite od korozije vršimo toplo cinkovanje proizvoda. Stepenišne ograde mogu biti spoljašne i unutrašnje. Specijalno profilisani rukohvati od punog čelika, kao i početni stubovi sa krivinama i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, moderan ili klasičan. Kačenje može biti bočno ili sa gornje strane. Boja se prilagođava enterijeru. Balkonske ograde - Specijalno profilisani rukohvati različitih debljina, kao i veliki izbor oblika, daće Vašem prostoru kompletan estetski doživljaj kao i bezbednost. Ograde mogu biti ravne ili ispupčene u donjoj zoni. Zaštitne rešetke Ne moraju nužno da asociraju na ograničenje prostora. One na Vašem objektu mogu biti prava mala umetnička dela. Za zaštitu prozora, vrata, lokala i slično. Mogu biti fiksne i pokretne. Nameštaj od kovanog gvožđa uz dobar odabir materijala pruža toplinu i zadovoljstvo korišćenja uz visoke standarde dizajna. Kreveti raznih dimenzija, stolovi, stolice, dvosedi, klupe i sl. oplemeniće Vaš prostor. Galanterija od kovanog gvožđa- U ovu grupu proizvoda ubrajamo sve one sitne stvari koje nam upotpunjuju život, čine ga lepšim konfornijim, a na taj način i srećnijim. Izrada čiviluka, pribora za kamin, držača za kišobrane, garnišne, police, stalaka za vino, svećnjaka i sl.
Kontinuirano osvajamo nove proizvode sa praćenjem savremenih trendova u dizajnu, prilagođavanjem tradicije modernim tokovima. Višestruko nagrađivani za vrhunski kvalitet i dizajn!