Izjava o privatnosti

Vrhunska zanatska veština
uz svetski dizajn i kvalitet


KOVANO GVOŽĐE - ART METAL, Jovana Cvijića 35, Novi Sad | 021 6331-461, 522-176, 063 526-821

O nama | Početna strana | Kako do nas | office@artmetal.co.rs


Izrada i montaža
Kapija i ograda
Stepenišnih ograda
Balkonskih ograda
Zaštitnih rešetki
Metalnog nameštaja
Metalne galanterije
...
Kvalitet i izrada Dizajn/Projektovanje Izrada Montaža Izložbeni salon
IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I PRIKUPLJANJU LIČNIH PODATAKA KORISNIKA I NJIHOVOM KORIŠĆENJU ARTMETAL - Slavijauniverzal-artmetal.co.rs obavezuje se da će čuvati privatnost svih posetilaca. ARTMETAL - Slavijauniverzal-artmetal.co.rs prikuplja samo neophodne podatke o posetiocima sajta u skladu sa dobrim poslovnim običajima i radi pružanja kvalitetne usluge. Ovaj sajt ne prikuplja nikakve naričite podatke posetilaca osim GoogleAnalytics servisa. Svi zaposleni u ARTMETAL - Slavijauniverzal-artmetal.co.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. ARTMETAL - Slavijauniverzal-artmetal.co.rs ne prodaje i ne iznajmljuje prikupljene podatke trećim licima.


Zaštitne rešetke

Vaš poslovni ili stambeni objekat je na lepom, ali rizičnom mestu? Kako sačuvati imovinu? Kako da provala i krađa ne budu Vaš problem?
Kako zadržati lep izgled, a imati bezdednost potrebnu za normalno funkcionisanje? Rešenje uvek postoji, ugradnja zaštitnih rešetki omogućava lakše i sigurnije poslovanje i korišćenje životnog prostora, a sve je u funkciji bezbednosti. Postavljena metalna rešetka raznolikog oblika, po želji korisnika od Baroka do savremenog dizajna, pružiće neophodnu pomoć u borbi protiv kriminala. Visoki stepen zaštite objekta, dobijate postavljanjem rešetke od punog čelika. Pokretne ili fiksne, zaštitne rešetke obezbeđuju eksterijer prozora, vrata, izloga i drugih objekata. Na pokretne rešetke za vrata, prozore i sl. ugrađuju se specijalne brave sa šiltovima koje je teško nasilno otvoriti, po potrebi ugrađuju se i dodatni zatvarači, a sve u zavisnosti od potrebe nivoa zaštite samog objekta.
Kapije i ograde izrađujemo od raznih vrsta čelika i kovanog gvožđa. Izrada se vrši po dizajnu iz naših kataloga, odnosno po želji kupca. Izbor varijacija dizajna i vrste materijala je neograničen. - Na kapije se može ugraditi sistem za daljinsko otvaranje. - Radi trajne zaštite od korozije vršimo toplo cinkovanje proizvoda. Stepenišne ograde mogu biti spoljašne i unutrašnje. Specijalno profilisani rukohvati od punog čelika, kao i početni stubovi sa krivinama i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, moderan ili klasičan. Kačenje može biti bočno ili sa gornje strane. Boja se prilagođava enterijeru. Balkonske ograde - Specijalno profilisani rukohvati različitih debljina, kao i veliki izbor oblika, daće Vašem prostoru kompletan estetski doživljaj kao i bezbednost. Ograde mogu biti ravne ili ispupčene u donjoj zoni. Zaštitne rešetke Ne moraju nužno da asociraju na ograničenje prostora. One na Vašem objektu mogu biti prava mala umetnička dela. Za zaštitu prozora, vrata, lokala i slično. Mogu biti fiksne i pokretne. Nameštaj od kovanog gvožđa uz dobar odabir materijala pruža toplinu i zadovoljstvo korišćenja uz visoke standarde dizajna. Kreveti raznih dimenzija, stolovi, stolice, dvosedi, klupe i sl. oplemeniće Vaš prostor. Galanterija od kovanog gvožđa- U ovu grupu proizvoda ubrajamo sve one sitne stvari koje nam upotpunjuju život, čine ga lepšim konfornijim, a na taj način i srećnijim. Izrada čiviluka, pribora za kamin, držača za kišobrane, garnišne, police, stalaka za vino, svećnjaka i sl.
Kontinuirano osvajamo nove proizvode sa praćenjem savremenih trendova u dizajnu, prilagođavanjem tradicije modernim tokovima. Višestruko nagrađivani za vrhunski kvalitet i dizajn!