Izjava o privatnosti

Vrhunska zanatska veština
uz svetski dizajn i kvalitet


KOVANO GVOŽĐE - ART METAL, Jovana Cvijića 35, Novi Sad | 021 6331-461, 522-176, 063 526-821

O nama | Početna strana | Kako do nas | office@artmetal.co.rs


Izrada i montaža
Kapija i ograda
Stepenišnih ograda
Balkonskih ograda
Zaštitnih rešetki
Metalnog nameštaja
Metalne galanterije
...
Kvalitet i izrada Dizajn/Projektovanje Izrada Montaža Izložbeni salon
Dizajn i projektovanje

U saradnji sa dizajnerima i arhitektama, a na osnovu dugogodišnjeg iskustva, pomažemo kupcima da dodu do optimalnog rešenja, naš cilj je vrhunski kvalitet po pristupacnoj ceni (odnosno ceni prihvatljivoj našoj kupovnoj moci) u šta se kupac može uveriti vec prilikom prvog susreta sa našim osobljem.


Kapije i ograde II deo

Važno je napomenuti kovano gvožđe za izradu kapija i ograda koje je poslednjih godina postalo veoma popularno na našim prostorima. Ograde i kapije od kovanog gvožđa izgledaju luksuzno, ali i atraktivno. Mogu biti tradicionalne ili moderne i skulpturalne. Ograde i kapije od kovanog gvožđa u isto vreme su postale i pristupačnije za širi sloj korisnika, a toplim cinkovanjem dobija se dugovečan proizvod i trajna zaštita od korozije.
Iako umnogome zavise od lokacije, terena, karakeristika parcele ali i budžeta, možete odabrati kapije i ogradu koja je u potpunosti u skladu sa potrebama vašeg prostora a u isto vreme estetski veoma atraktivna i maštovita koja će ostavljati utisak na posetioce i prolaznike, a s druge strane ograde vi ćete uživati u svom prostoru. Zanimljiva kapija i ograda je odličan način da dodate bezbednost, privatnost i stil vašem dvorištu.
Kapije i ograde mogu biti jednako interesantne kao i biljke i prostor koji ih okružuje. Ukoliko preferirate moderni dizajn naspram tradicije, opcije za ogradu i kapiju mogu biti veoma interesantne. Igre linijama, materijalima i njihovim odnosima može dati rešenja koja na minimalistički način ostavljaju maksimalan utisak.
Kapije i ograde izrađujemo od raznih vrsta čelika i kovanog gvožđa. Izrada se vrši po dizajnu iz naših kataloga, odnosno po želji kupca. Izbor varijacija dizajna i vrste materijala je neograničen. - Na kapije se može ugraditi sistem za daljinsko otvaranje. - Radi trajne zaštite od korozije vršimo toplo cinkovanje proizvoda. Stepenišne ograde mogu biti spoljašne i unutrašnje. Specijalno profilisani rukohvati od punog čelika, kao i početni stubovi sa krivinama i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, moderan ili klasičan. Kačenje može biti bočno ili sa gornje strane. Boja se prilagođava enterijeru. Balkonske ograde - Specijalno profilisani rukohvati različitih debljina, kao i veliki izbor oblika, daće Vašem prostoru kompletan estetski doživljaj kao i bezbednost. Ograde mogu biti ravne ili ispupčene u donjoj zoni. Zaštitne rešetke Ne moraju nužno da asociraju na ograničenje prostora. One na Vašem objektu mogu biti prava mala umetnička dela. Za zaštitu prozora, vrata, lokala i slično. Mogu biti fiksne i pokretne. Nameštaj od kovanog gvožđa uz dobar odabir materijala pruža toplinu i zadovoljstvo korišćenja uz visoke standarde dizajna. Kreveti raznih dimenzija, stolovi, stolice, dvosedi, klupe i sl. oplemeniće Vaš prostor. Galanterija od kovanog gvožđa- U ovu grupu proizvoda ubrajamo sve one sitne stvari koje nam upotpunjuju život, čine ga lepšim konfornijim, a na taj način i srećnijim. Izrada čiviluka, pribora za kamin, držača za kišobrane, garnišne, police, stalaka za vino, svećnjaka i sl.
Kontinuirano osvajamo nove proizvode sa praćenjem savremenih trendova u dizajnu, prilagođavanjem tradicije modernim tokovima. Višestruko nagrađivani za vrhunski kvalitet i dizajn!