Izjava o privatnosti

Vrhunska zanatska veština
uz svetski dizajn i kvalitet


KOVANO GVOŽĐE - ART METAL, Jovana Cvijića 35, Novi Sad | 021 6331-461, 522-176, 063 526-821

O nama | Početna strana | Kako do nas | office@artmetal.co.rs


Izrada i montaža
Kapija i ograda
Stepenišnih ograda
Balkonskih ograda
Zaštitnih rešetki
Metalnog nameštaja
Metalne galanterije
...
Kvalitet i izrada Dizajn/Projektovanje Izrada Montaža Izložbeni salon
Montaža

Gotovi elementi se iz naših radionica transportuju i montiraju na lokaciji narucioca. Montažu, kao i sve prethodne faze izrade, vrši naše osoblje i uz korektne rokove i visok stepen kvaliteta. Ugrađeni elementi moraju biti postavljeni stručno i pedantno kako bi krajnji utisak odavao željeni efekat.


O Kovanom gvožđu

Ukoliko i Vi želite da budete okruženi osećajem sigurnosti, lepote i harmonije onda znate da je jedan od najuzvišenijih materijala kovano gvožđe. Stepenišne i balkonske ograde, kapije ili nameštaj od kovanog gvožđa je ono što doprinosi isticanju Vašeg dobrog ukusa u uređenju enterijera ili eksterijera. Takođe, umetnička kovana bravarija je prefinjen način iskazivanja jedinstvenog stila.
Ono što je najvažnije jeste da svačiji dom mogu da ulepšaju metalni proizvodi . Italijanski dizajn i kvalitet nisu više, samo i isključivo, privilegija bogatih, već i onih koji prepoznaju i cene lepotu. Dovoljno je da izrazite svoje želje, a dizajneri i arhitekte Art Metala će Vam pomoći stručnim savetima i iskustvima. Osim toga, cena metalnih kapija, ograda ili nameštaja je prilagođenaVašim mogućnostima.
Kompletan dizajn, izrada, prodaja i montaža kapija, ograda za stepenice i balkone, kao i nameštaja od metala se izvode za svakog kupca ponaosob, odnosno, svako dobija jedinstven proizvod zbog prilagođavanja dimenzijama, eksterijeru i enterijeru korisnika.
Kapije i ograde izrađujemo od raznih vrsta čelika i kovanog gvožđa. Izrada se vrši po dizajnu iz naših kataloga, odnosno po želji kupca. Izbor varijacija dizajna i vrste materijala je neograničen. - Na kapije se može ugraditi sistem za daljinsko otvaranje. - Radi trajne zaštite od korozije vršimo toplo cinkovanje proizvoda. Stepenišne ograde mogu biti spoljašne i unutrašnje. Specijalno profilisani rukohvati od punog čelika, kao i početni stubovi sa krivinama i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, moderan ili klasičan. Kačenje može biti bočno ili sa gornje strane. Boja se prilagođava enterijeru. Balkonske ograde - Specijalno profilisani rukohvati različitih debljina, kao i veliki izbor oblika, daće Vašem prostoru kompletan estetski doživljaj kao i bezbednost. Ograde mogu biti ravne ili ispupčene u donjoj zoni. Zaštitne rešetke Ne moraju nužno da asociraju na ograničenje prostora. One na Vašem objektu mogu biti prava mala umetnička dela. Za zaštitu prozora, vrata, lokala i slično. Mogu biti fiksne i pokretne. Nameštaj od kovanog gvožđa uz dobar odabir materijala pruža toplinu i zadovoljstvo korišćenja uz visoke standarde dizajna. Kreveti raznih dimenzija, stolovi, stolice, dvosedi, klupe i sl. oplemeniće Vaš prostor. Galanterija od kovanog gvožđa- U ovu grupu proizvoda ubrajamo sve one sitne stvari koje nam upotpunjuju život, čine ga lepšim konfornijim, a na taj način i srećnijim. Izrada čiviluka, pribora za kamin, držača za kišobrane, garnišne, police, stalaka za vino, svećnjaka i sl.
Kontinuirano osvajamo nove proizvode sa praćenjem savremenih trendova u dizajnu, prilagođavanjem tradicije modernim tokovima. Višestruko nagrađivani za vrhunski kvalitet i dizajn!