Izjava o privatnosti

Vrhunska zanatska veština
uz svetski dizajn i kvalitet


KOVANO GVOŽĐE - ART METAL, Jovana Cvijića 35, Novi Sad | 021 6331-461, 522-176, 063 526-821

O nama | Početna strana | Kako do nas | office@artmetal.co.rs


Izrada i montaža
Kapija i ograda
Stepenišnih ograda
Balkonskih ograda
Zaštitnih rešetki
Metalnog nameštaja
Metalne galanterije
...
Kvalitet i izrada Dizajn/Projektovanje Izrada Montaža Izložbeni salon
Montaža

Gotovi elementi se iz naših radionica transportuju i montiraju na lokaciji narucioca. Montažu, kao i sve prethodne faze izrade, vrši naše osoblje i uz korektne rokove i visok stepen kvaliteta. Ugrađeni elementi moraju biti postavljeni stručno i pedantno kako bi krajnji utisak odavao željeni efekat.


Kapije i ograde I deo

Kada se govori o dizajnu ograda i kapija, on je određen lokacijom prostora i konfiguracijom terena ali i visinom same ograde kao i detaljima koji se prilikom izrade upotrebljavaju. Pošto je ograda izuzetno fleksibilan element, može se dizajnirati u bilo kom obliku - od dugačkog zida, preko zakrivljene zidne površine, do zatvorenog bedema - sve u zavisnosti od funkcije i estetskih zahteva. Sama ograda sa kapijom može biti jak, upadljiv dizajnerski ili arhitektonski element ili se može neprimetno uklapati u okolinu – pejzaž ili pozadinu. Odluku o tome kako će ograda izgledati i kao će ovaj element biti tretiran donose se na osnovu potreba, kao funkcionalnih tako i estetskih, ali na osnovu kuće i okruženja za koje se ograda i kapija dizajniraju ili prave. Bez obzira na krajnju ulogu kapija i ograde, prilikom oblikovanja prostora ovaj element na kraju treba da bude u isto vreme i atraktivan i funkcionalan.
Kada se govori o materijalima koji se koriste priliko projektovanja i izrade kapija i ograda, može se reći da je naše tržište sklonije klasičnim rešenjima kao što su zidane, drvene ili metalne ograde, kao i kombinacije navedenih materijala. Međutim u poslednje vreme mogu se primetiti i zanimljive kombinacije i kreativna rešenja kod kapija i ograda nastalih od navedenih, klasičnih materijala.
Kapije i ograde izrađujemo od raznih vrsta čelika i kovanog gvožđa. Izrada se vrši po dizajnu iz naših kataloga, odnosno po želji kupca. Izbor varijacija dizajna i vrste materijala je neograničen. - Na kapije se može ugraditi sistem za daljinsko otvaranje. - Radi trajne zaštite od korozije vršimo toplo cinkovanje proizvoda. Stepenišne ograde mogu biti spoljašne i unutrašnje. Specijalno profilisani rukohvati od punog čelika, kao i početni stubovi sa krivinama i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, moderan ili klasičan. Kačenje može biti bočno ili sa gornje strane. Boja se prilagođava enterijeru. Balkonske ograde - Specijalno profilisani rukohvati različitih debljina, kao i veliki izbor oblika, daće Vašem prostoru kompletan estetski doživljaj kao i bezbednost. Ograde mogu biti ravne ili ispupčene u donjoj zoni. Zaštitne rešetke Ne moraju nužno da asociraju na ograničenje prostora. One na Vašem objektu mogu biti prava mala umetnička dela. Za zaštitu prozora, vrata, lokala i slično. Mogu biti fiksne i pokretne. Nameštaj od kovanog gvožđa uz dobar odabir materijala pruža toplinu i zadovoljstvo korišćenja uz visoke standarde dizajna. Kreveti raznih dimenzija, stolovi, stolice, dvosedi, klupe i sl. oplemeniće Vaš prostor. Galanterija od kovanog gvožđa- U ovu grupu proizvoda ubrajamo sve one sitne stvari koje nam upotpunjuju život, čine ga lepšim konfornijim, a na taj način i srećnijim. Izrada čiviluka, pribora za kamin, držača za kišobrane, garnišne, police, stalaka za vino, svećnjaka i sl.
Kontinuirano osvajamo nove proizvode sa praćenjem savremenih trendova u dizajnu, prilagođavanjem tradicije modernim tokovima. Višestruko nagrađivani za vrhunski kvalitet i dizajn!